Info

Geachte bezoeker,

Zoals u kunt zien, is alle informatie te lezen in E-book formaat.

Wanneer u op het klokje, de sleutels of het bijbeltje klikt met linker muisklik, wordt er automatisch een magazine geopend met uitleg. Dit geldt ook voor alle magazines op onze website. U kunt  alle magazines in en uitzoomen voor de juiste leesbaarheid.

Wanneer u met de muis zonder te klikken over het bijbeltje gaat van onze homepage, gaat het bijbeltje automatisch open en komt er tekst tevoorschijn, waarna u met de linkermuis erop kunt klikken, zodat er een magazine wordt geopend met uitleg.

Wanneer u  met de muis op de eerste sleutel van onze homepage gaat staan zonder te klikken, wordt het bijbeltje eronder vervangen door de tekst die bij de sleutels hoort, wanneer u de tekst heeft gelezen, klikt u met linker muisknop op de eerste sleutel, zodat de magazine wordt geopend met uitleg van de eerste sleutel die Petrus van God heeft gekregen. 

Het klokje hebben wij voorzien van de tekst Israël Gods tijdklok en om dit nog eens extra te benadrukken, hebben wij de tekst in het klokje laten plaatsen, maar ook de secondenwijzer voorzien van de Davidster die Israël symboliseert en continu rond de klok gaat.

Van tijd tot tijd zullen wij onze website aanvullen met nieuwe informatie.

Wij hopen u met deze zeer belangrijke informatie te laten zien wie God werkelijk is en dat er geen andere weg is en dat de Almachtige God ook daadwerkelijk Almachtig is en zich niet laat opdelen in een drie/eenheid of ander formules. Almacht is nog steeds ALLE MACHT en valt niet te verdelen. Eén God dus ook één weg!

Wij wensen u veel wijsheid en Gods rijke zegen hiervoor.
Heeft u vragen ? Neem contact op